Indonesian Cosplay Scene Brouhaha

Indonesian Cosplay Scene Brouhaha

Udah denger sih soal DAF dibatalin dan CEO-nya kabur bawa uang. Yang menarik perhatian gue adalah beberapa orang yang buat letter of apology kepada para guest star yang dikecewakan oleh KKO (eo DAF).

IMO sih gak perlu bikin surat permintaan maaf gitu. Lah yang salah kan panitia, ngapain orang lain yang minta maaf.  @ahotaku menyuarakan pikiran gue dengan tepat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s